Liposukcija i zatezanje lica gube bitku s novim trendom u estetskoj kirurgiji. Povećavanju stražnjice na potpuno prirodan postalo je hit, a svi žele stražnjicu što sličnija onoj koju s ponosom ističe Jennifer Lopez

Trendovi se vrlo brzo mijenjaju, kako svijetu mode tako i u svijetu estetske kirurgije.

Facelifting je totalno out, liposukcija trbuha je stara vijest, ali zato povećavanje stražnjice obara sve rekorde.

Naime, plastični kirurg Constatino Mendieta uveo je novi estetski zahvat nazvan 'Miami Thong Lift' za kojim su žene doslovno poludjele.

Riječ je o podizanju i povećavanju odnosno oblikovanju stražnjice kako bi bila što sličnija onoj pjevačice i glumice Jennifer Lopez ili pak Kim Kardashian.

Ovaj doktor zanat je izvježbao u Brazilu, zemlji opsjednutoj plastičnom kirurgijom u kojoj da gotovo i nema žene s prirodnim oblinama.

>> Savršena stražnjica za 16 tisuća kuna

>> Bravo! Guza i bokovi su opet u modi

Estetski zahvat ne uključuje silikonske umetke niti bilo kakve kemikalije, već masno tkivo dobiveno liposukcijom bedara ili trbuha kojim se puni stražnjica, a rezultat je zamamna i obla stražnjica koji muškarce obara s nogu.

Ovaj popularan trend još je jedan dokaz da su prave ženske obline ponovno došle u modu pa se nadamo kako je došao kraj žgoljavim ljepoticama koje izgledaju poput dječaka u razvoju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju