Silvana iz Pazina nastavila je s preobrazbom, opsežna stomatološka rekonstrukcija zubala uključivala je pripremu te izradu 18 porculanskih ljuskica i navlaka, a nakon još niza zahvata uistinu je zablistala zadovoljna ekstremnim makeoverom

Silvani su izvađeni svi zubi koji se nisu mogli sačuvati, a one koji su ostali izliječeni su i pojačali. Gospođa iz Pazina sada ima novi, prekrasan osmijeh.

>> Makeover: Operacije koje vraćaju mladost

>> Makeover: Može li Silvana vratiti vrijeme?

Nakon novog osmijeha Jurica Radović Silvanu je odveo modnoj kreatorici Aleksandri Dojčinović gdje su dvije dame uživale u najslađem dijelu ekstremnog makeovera, odabiru nove haljine.

'Trebalo je izabrati između puno lijepih haljina i stvarno se bilo teško odlučiti za jednu', rekla je Silvana.

Nakon ženskih razgovora te isprobavanja različitih modela Silvana se odlučila za haljinu u bež boji.

Maksilofacijalni kirurg doktor Tomica Bagatin dodatno je pomladio Silvanino lice preparatima koji sadrže hijaluronsku kiselinu te ju podvrgnuo Face up tretmanu koji licu daje dodatni sjaj i vraća sastojke koji se gube starenjem.

Silvana je posjetila i dermatologa Dinka Kaliternu gdje se riješila neželjenih dlačica na lica najmodernijom tehnologijom.

Oftalmolog dr. Ante Barišić pobrinuo se za Silvanine probleme s vidom, a posljednja stanica je akademija u kojoj su se stručnjaci pobrinuli za njezinu frizuru i make up.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju