Doći do željenog izgleda i rješavanje viška kilograma je mukotrpan posao, a to najbolje znak kandidatkinja Ana Pribanić koja se upustila u ekstremni makeover bez odlaska pod nož koji je itekako urodio plodom

Nakon tromjesečnog napornih treninga i posebnog režima prehrane koji joj je prepisala nutricionistica Ana je smršavjela 15 kilograma, ali to je tek početak jer pred njom je još cijeli niz tretmana koji će ju pretvoriti u potpuno drugu osobu.

Sljedeći korak bio je odlazak u očnu polikliniku gdje ju je oftalmolog za samo 10 minuta najnovijom tehnikom riješio dioptrije i nošenja naočala, a nakon toga posjetila je stomatologa gdje je dobila blistav osmjeh o kojem je sanjala cijeli život.

Kako bi holivudski osmjeh bio potpun Ane je posjetila i maksilofacijalni kirurga koji joj je hijaluronskom injekcijom povećao volumen usana.

Poznata modna kreatorica Aleksandra Dojčinović samo za Anu je iskrojila svečanu haljinu u kojoj će zablistati na kraju makeovera no na putu ka ekstremnom makeoveru još nam je ostala jedna stanica, a to je studio ljepote gdje će naša natjecateljica dobiti novu frizuru, ali i make-up koji je kao stvoren za njezin novi glamurozni look.

>> Makeover: Mihaela kao prije 15 godina

>> 5 makeover trikova u 5 minuta

Nakon brojnih tretmana ljepote završni rezultat je nevjerojatan. Ana se promijenila do neprepoznatljivosti, a njezin novi izgled svakako će joj pomoći da savlada nesigurnost i sramežljivost koji su joj do sada bili najveće prepreke u životu.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju