U luksuzno i moderno novouređenim prostorima, na 152 m², prostire se elegantna poliklinika gdje se uz usluge dermatologije nude i estetski tretmani za lice i tijelo, po kojima je uz estetsku kirurgiju Poliklinika Bagatin i poznata

Nova Poliklinika Bagatin mjesto je gdje se svakodnevne brige, stres i napetosti ostavljaju sa strane i gdje se uz pomoć vrhunskih tretmana namijenjenih za opuštanje, pomlađivanje, regeneraciju i detoksikaciju postiže ravnoteža tijela i unutarnjeg mira.

"Kako bi široku paletu naših tretmana i usluga što vizualnije predstavili našim klijentima odlučili smo povezati kampanju za njegu lica s naše tri muze Anom, Danielom i Ecijom, koje su idealan primjer žena koje vode brigu o svom licu usprkos ubrzanoj i stresnoj životnoj svakodnevnici.

Tim specijalista Poliklinike Bagatin odabrao je individualne tretmane za njihove potrebe. Za Anu Begić odabran je tretman Cellucur Hydro Balance, tretman koji dubinski hrani kožu te vraća vlagu u potkožje. Cellucur tretmani najčešće su namijenjeni suhoj, oštećenoj i problematičnoj koži lica.

Daniela Trbović odlučila se za REVIDERM Manager tretman koji je idealan za one koji su zaokupirani obvezama, nemaju puno vremena i zahtijevaju intenzivan tretman u što kraćem vremenu. REVIDERM tretmani učinkovite čiste i njeguju kožu lica, uklanjaju znakove starenja te dubinski vraćaju vlagu u potkožje.

Za Eciju Ojdanić specijalistice su odabrale Premium tretman iz REVIDERM 4D linije koja osim što hrani, njeguje i obnavlja ima i onaj 4. segment, a to je zaustavljanje vremena. Ovaj tretman u kombinaciji s Med Visage tretmanom, popularno nazvanim "nekirurški Face Lifting" pruža izvanredne rezultate u borbi protiv znakova starenja.", rekli su nam iz Poliklinike Bagatin.

Novost: Lunch break tretmani!

Za sve posjetitelje hotela DoubleTree by Hilton Zagreb i sve poslovne ljude koji rade u zagrebačkom poslovnom okrugu "City" nuditi će se i brze, ali učinkovite usluge - poznate kao "lunch break" tretmani, odnosno tretmani kojima se možete tretirati prije ili poslije posla, čak i u vrijeme pauze za ručak.

Inovativni Anti-Age tretmani, tretmani čišćenja, jet-lag tretmani revitalitacije i regeneracije kože lica, svi spojeni u jednu cjelinu prostora savršeno profinjene elegancije pružiti će Vam jedinstven doživljaj.

Nove usluge Poliklinike Bagatin zamišljene su kao proširenje estetske kirurgije i tretmana uz koje sada možete obaviti baš sve što trebate, od redovne, bazne njege i održavanja do dermatoloških pregleda i liječenja. U Poliklinici Bagatin osluškuju vaše želje te svojom stručnošću i profesionalnim pristupom osigurati će da vaša koža ponovno blista mladenačkim, privlačnim i zdravim izgledom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju