Odabir kupaćeg kostima nije nimalo lak zadatak, no uz savjete stručnjaka te odličnu ponudu moguće je pronaći kostim za svaki tip građe tijela u kojem ćete se osjećati ugodno i spremno za odlazak na plažu. Zadovoljna.hr predlaže vam odlične modele te vas darujemo modnim dodacima za plažu

S dolaskom ljeta planiramo i kupnju kupaćih kostima, a trendovi ove sezone su fascia tj. gornji dio kupaćeg kostima nalik traci bez naramenica  i jednodjelni kupaći kostim su trend ove sezone, dok bikini nikada ne izlazi iz mode, otkriva  Iva Barulek, direktorica u Parahu.

Na što je sve potrebno obratiti pažnju prilikom kupovine kupaćeg kostima?
Kupci prije svega obraćaju pažnju na kvalitetu kupaćih kostima, postojanost boja te trend krojevima.

Koje modne dodatke Parah predlaže za ovu sezonu?
Parah uz kolekciju kupaćih kostima, uvijek nudi pregršt modnih dodataka: tunike, haljine, parea, natikače, torbe, ogrlice, narukvice, ručnike za plažu.

>> Kupaći kostimi za sve tipove građe tijela

>> Što sve morate znati kada živa prijeđe 30 stupnjeva Celzija?

Kojem tipu žena odgovaraju jednodjelni, a kojem dvodjelni kupaći kostimi?
Jednodjelni kupaći kostim savršeno prikriva neke nedostatke, a istodobno može istaknuti ženine atribute. Svaka žena može izabrati odgovarajući jednodjelni i odgovarajući dvodjelni kupaći kostim, budući da Parah istovremeno vodi računa o građi tijela, kroju kupaćeg kostima i najkvalitetnim materijalima.

Kupaći kostimi za svaku građu tijela
Parah se pobrinuo da ponudi širok raspon modela za svaki oblik tijela u raznim oblicima i bojama. Mnogo modela kupaćih kostima odgovarat će ženama sitnije ili jače građe te će se u njima osjećati lijepo i ugodno, skrivajući mane i naglašavajući prednosti.

U kolekciji Impronte Parah nudi širok raspon različitih modela jednodijelnih i dvodjelnih kupaćih kostima za žene jače građe. Kolekcije je vrlo elegantana i idealana za slobodno vrijeme na plaži ili uz bazen. Kombiniranjem i usklađivanjem gornjih i donjih dijelova kupaćih kostima moguće je odabrati savršenu veličinu tako da oni pristaju vašim manjim ili većim grudima odnosno manjoj ili većoj stražnjici.

Modelirajte svoje tijelo košaricama sa žicom koje pružaju odličnu potporu i stvaraju proporciju u odnosu grudi-bokovi, debelim trakicama koje će se fiksirati na ramenima i neće se urezivati, uži dio na leđima koji će pružati potporu duž cijelog tijela, četvrtasti kroj oko vrata koji grudi čini punijima a ne dužima.

Upamtite da je kvalitetan kupaći kostim uvijek isplativa investicija i mudra odluka, u njemu ćete se uvijek osjećati ugodno i spremno za odlazak na plažu!

Parah daruje čitateljice portala Zadovoljna.hr
Kako bi ljeto začinili kupaćim kostimom i dodacima koji odlično pristaju vašem tijelu darujemo 3 poklon bona s popustom od 20 posto Mari Brekalo, Šimici Kovačević i Manueli Žabči te 3 Parah tunike za plažu Elizabeti Španić, Dini Lukač i Ivani Božićević.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju