I dok svijet još uvijek nije prihvatio riječ premršavo kada je u pitanju ženska ljepota, jedan trend za koji su zaslužne zvijezde poput J.Lo i Kim Kardashian zavladao je svijetom te prestigao popularno uklanjanje masnih naslaga liposukcijom. Riječ je o povećavanju stražnjice ubrizgavanjem vlastitog sala.

Iako su ideali ženske ljepote u modnom svijetu još uvijek ekstra mršave manekenke raskošne obline s naglaskom na krupnoj stražnjici postaju pravi trend.

Povećavanje stražnjice je postalo jedan od najpopularnijih estetskih zahvata

Naime, američki kirurzi objašnjavaju kako je povećavanje stražnjice postalo jedan od najpopularnijih estetskih zahvata, a onaj koji uključuje ubrizgavanje sala u pozadinu rješava dvije muhe jednim udarcem.

>> 6 oblika ženskog tijela koje muškarci obožavaju

Masne naslage se isisavaju najčešće iz trbuha ili struka te se ubrizgava na željeno mjesto poput grudi, lica ili u stražnjicu koja poprima veći i zaobljeniji volumen.

>> Sve više muškaraca pada na estetsku kirurgiju

Trend velikih stražnjica popularizirale su raskošne ljepotice poput Jennifer Lopez i Kim Kardashian, koje u svakoj prilici pokušavaju istaknuti svoju ženstvenost stavljajući u prvi plan svoje zanosne obline.

No ovaj trend nije zaobišao niti Hrvatsku, a osim ugradnje vlastitog masnog tkiva u našim su krajevima još uvijek popularni silikonski implatati.

'U Hrvatskoj je popularan trend povećavanja stražnjice sa silikonskim implantatima. Tretman s vlastitim masnih tkivom je moguć kod žena koje imaju dovoljnu količinu masnog tkiva da bi se isto moglo koristiti za povećanje stražnjice. Postoji također i kirurška korekcija stražnjice kojom se stražnjica podiže i povećava. Ona se koristi kada je uz manjak volumena prisutna i spuštenost stražnjice', objašnjava dr.med. Dinko Bagatin opći i plastični kirurg te dodaje kako je cijena takvog zahvata iznosi 21.000 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju