Imate želju nešto promijeniti na sebi, ali vam mogućnosti to ne dopuštaju? IN magazin ostvaruje sve vaše želje! javite se i možda baš vas odvedemo na makeover koji vam može promijeniti život

Veće grudi, manji nos, ravan trbuh, oštar vid ili blistavi osmjeh više ne moraju biti samo san. Podsjetimo, u rubrici 'Ljepota i zdravlje' do sada smo već imali priliku vidjeti nekoliko preobrazbi i uspješne rezultate ekstremnog makeovera koji su već nekoliko kandidatkinja riješili nezadovoljstva vlastitim izgledom.

Od rujna kada je IN magazin krenuo s nizom ekstremnih makeovera gledatelji su imali priliku biti svjedocima velikih promjena na ljudima koji su se prijavili na ekstremnu preobrazbu.

>> Makeover: Ostvarenje dugogodišnjeg sna

>> Makeover: Marina kao potpuno nova osoba

Zahvaljujući vrhunskim stručnjacima estetske kirurgije i metodama uljepšavanja danas svatko može izgledati kao model, stoga okrenite novu stranicu u vašem životu.

Sve što trebate napraviti je poslati mail svoje slike na jurica.radovic@novatv.hr s naznakom za Makeover te nas uvjeriti zašto ste upravo vi idealan kandidat za ekstremnu preobrazbu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju