Jedan od najpoznatijih proizvoda za pomlađivanje Génifique, kozmetičkog brenda Lancôme, od sada ima i limitiranu luksuznu verziju zvjezdane bočice obučene u srebrno ruho

Proizvod vrhunske inovacije, Génifique, koji je nastao na podlozi genetske znanosti ispunjava 50 kriterija važnih za pomlađivanje kože s vidljivim rezultatima nakon samo 7 dana korištenja za sve tipove kože i dobne skupine.

Njegove iznimne učinke potvrdili su stručnjaci za ljepotu, ali i same žene: Génefique, koji je lansiran 2009. godine, do sada je osvojio preko 100 međunarodnih nagrada, te ostvario višemilijunsku prodaju diljem svijeta. Ekskluzivna, visoko učinkovita formula, zaštićena je do 2029. godine

Génifique je rezultat sinergije genomike, nauke koja izučava strukturu gena i proteomike, interdisciplinarne znanosti koja proučava ekspresiju gena kroz proizvodnju proteina na površini kože, te identificira proteine koji su karakteristični za mladu kožu.

Jedan od aktivnih sastojaka Génifique seruma stimulira Kallikrein 7, protein koji djeluje na sjaj kože.

Protein kallikrein, koji potiče proces prirodnog ljuštenja kože, esencijalan je za održavanje ravnoteže kože. Kada je njegova aktivnost smanjena, proces prirodnog ljuštenja je promijenjen što rezultira gubitkom sjaja i zatezanjem kože.

Génifique je nastao iz ekstrakta biolysata koji pomaže aktivaciju Kallikrein 7 proteina u rožnatom sloju kože, te na taj način obnavlja ravnotežu u vanjskom sloju kože. Razina vlage u koži je optimizirana, a lice se doima sjajnije, očišćeno od površinskih mrtvih stanica koje koži daju mat i jednoličan izgled. Koža postaje vidljivo sjajna... I predivno zrači, ljepše nego li ikada prije.


Sjaj limitirane edicije
Kako bi proslavili dosadašnji uspjeh formule Génifique i ekstraordinarne sposobnosti vraćanja sjaja koži, Lancôme je otkrio novu luksuznu verziju zvjezdane bočice.

Luksuz i znanost objedinjeni su zajedno u izvrsno dizajniranoj high-tech bočici, obučenoj u srebrno ruho. Ova limitirana edicija seruma Génifique aktivatora mladosti dostupna je u samo 50,000 primjeraka diljem svijeta.

Cijena: 715 kuna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju