Usprkos suzama koje su potekle niz lice princeze Charlene na kraju obreda vjenčanja i hladnog pogleda njezinog supruga Alberta II. bivša plivačica je svojom gracioznošću i ljepotom te prekrasnom haljinom osvojila Monako, a i svijet. Za svečanu večeru odabrala je Armanijevu haljinu u kojoj je također zaustavljala dah

Svilena vjenčanica Giorgio Armani ukrašena je Swarovski kristalima sa zlatnim odsjajem i bijelim biserima. Za izradu haljine bilo je potrebno 2,500 sati, a na haljinu je ručno pričvršćeno 40,000 kristala i 20, 000 bisera. Vjenčanicu krasi i šlep dugačak 5 metara.

Za vjenčanu frizuru Charlene je odabrala nisku punđu kakvu je rado nosila i majka njezinog supruga, princa Alberta II. Grace Kelly.

>> Suze Charlene zasjenile najljepšu vjenčanicu princeze

>> Tko je najproblematičnija gošća na vjenčanju?

Nakon ceremonije vjenčanja 33 godine stara Charlene nije mogla zaustaviti suze te je pogled ili dodir ohrabrenja potražila od supruga, no nije ga dobila. Jesu li u pitanju emocije ili mladenka nije bila sretna na dan vjenčanja, ne zna se.

Charlene je na svečanu večeru stigla s osmijehom, a vjenčanicu je zamijenila Armani Prive koktel haljinom s donjim dijelom koji se sastoji od četiri reda volana te je cijela ukrašena srebrnim nitima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju