Za svoje prvo pojavljivanje u javnosti kao princeza Kate Middleton je odabrala jednostavnu i cijenom vrlo prihvatljivu haljinu. Nakon vjenčanice vrijedne 250 tisuća funti svijetu se pokazala u haljini za koju je izdvojila svega 499 kuna

Vojvotkinja od Cambridgea i supruga princa Williama udala se u raskošnoj vjenčanici s potpisom McQueena, a samo dan kasnije na travnjaku Buckinghamske palače u društvu supruga novopečena princeza pojavila se u plavoj haljini iz Zare koja je izrađena od poliestera.

>> Na tajno odredište u plavom: Kate u odličnom izdanju

>> Procurila prava istina o haljini Kate Middleton

Kate rado nosi odjevne komade kupljene u trgovinama komercijalne odjeće. Plavu haljinu koju je nosila na objavama zaruka Kate je izabrala iz izloga jedne londonske trgovine, a njezina je cijena bila 400 funti. Popularnu plavu haljinu za buduću princezu dizajnirala je Daniella Issa Helayel kojoj je popularnost nakon toga porasla, a za kopijama tog modela poludjele su žene diljem svijeta.

Istu sudbinu imala je i vjenčanica Kate Middleton, kopija haljine koja je bila najbolje čuvana kraljevska tajna u trgovinama se našla samo dan nakon vjenčanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju