Na prvi pogled danska princeza Mary zaista izgleda kao stilska blizanka 'kolegice' Catherine Middleton, ali već na drugi je očito da iako starija ima puno više modne hrabrosti i zaigranosti. Bijelo odijelo od sjajnog materijala te crna čupava torbica od lažnog nojevog perja izdvojili su je kao vrlo samouvjerenu i modernu kraljevsku damu

Gradska vijećnica u Kopenhagenu ugostila je dodjelu nagrada 'Ecco Walk in Style' na kojoj je posebna zvijezda bila danska princeza Mary.

Kako ova prigoda nije bila protokolarnog karaktera, već opuštena večer koja slavi stil i modu, 39 godina stara članica kraljevske obitelji odjenula se po svom ukusu, baš kao samouvjerena dama koja dotjeranost voli začiniti s dozom šika.

>> Fura li se Catherine Middleton na dansku princezu?

>> Norveška princeza u škakljivoj haljini

Mnogi primjećuju stilske sličnosti između princeze Mary i vojvotkinje Catherine

Zato je umjesto haljine odabrala bijelo odijelo od šantung svile te lepršavu torbicu od lažnog nojevog perja.

Moderni prsten od bijelog zlata i granita bio je jedini komad nakita, dok je u crno-bijeloj igri za tim 'crnih' igrao čipkom ukrašen top te salonke s potpisom Prade.

Njezin opušten imidž nadogradio je i nježan make-up te 'mekša' varijanta frizure koju je svijetu predstavila Catherine Middleton.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju