Faktor koji nizozemsku princezu Maximu izdvaja od ostalih europskih kraljevni definitivno je veseli karakter kojim uspjeva svaku protokolarnu kraljevsku obavezu učiniti zanimljivom običnom puku. No uz osmijeh kao najupečatljiviji dodatak svog stila princeza Maxima ovoga puta pažnju je plijenila zanimljivo istaknutom ogrlicom

Najvedrija europska princeza Maxima za nepunih mjesec dana oprostit će se od svoje titule i preuzeti onu na dužnosti kraljice na kojoj će vjerujemo obilježiti povijest nizozemskog naroda kao najveselija kraljica.

>>Princeza Maxima: Lak za nokte po mjeri kraljevne

Na jednoj od svojih posljednjih dužnosti u ulozi princeze Maxima je primila deset uokvirenih poštanskih marki na kojima se pojavljuju portreti šest nizozemskih žena koje su obilježile povijest.

>>Ogrlice domaćih dizajnerica kojima ćete teško odoljeti

Za ovu priliku odabrala je bež kaput zvonolikog kroja uz koji je kombinirala visoke kožnate smeđe čizme na potpeticu i torbicu u istoj nijansi.

Osim prepoznatljivim vedrim osmijehom kao najljepšim dodatkom posebnost kombinaciji princeza je unijela otkrivenom ogrlicom. Naime ovaj komad nakita koji podiže svaki modni odabir nije ostao skriven ispod kaputa kako to obično s ogrlicama radimo nego se provučen ispod kragne istaknuo kao kruna njezinog proljetnog stylinga.

Princeza nam je dala zanimljivu ideju za proljetne kombinacije u kojima šalove možemo zamijeniti otkrivenom ogrlicom kombinirajući je uz jaknu ili baloner.

I vi možete svoj stil obogatiti nekom od ručno rađenih ogrlica iz bogate ponude naših domaćih dizajnerica.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju