Kada svoje dugačke noge ne ističe u kratkih hlačicama visokog struka, obožavateljica retro modnog izričaja Taylor Swift to čini kratkim lepršavim haljinicama. Posljednja u nizu koju je prošetala prilikom obavljanja poslovnih obaveza je crna haljina s bijelim točkicama čija cijena iznosi 100 kuna, a koja je dostupna u trgovini poznatog lanca komercijalne odjeće


Iako je na Forbesovoj listi najbogatijih mladih zvijezda ispod 30 godina starosti već dvije godine zaredom na vodećoj poziciji, country pjevačica Taylor Swift nema potrebu svoj imovinski status isticati uživanjem u skupocjenoj garderobi.

>>6 zvijezda koje se ne boje jeftine odjeće

Potvrđuje to u inače jednostavnim odjevnim kombinacijama u kojima glavnu riječ vode obične pamučne majice i kratke hlače visokog struka. No odjevni komad kojim je osvojila brojne sljedbenice crna je haljina s bijelim točkicama iz trgovine H&M, a čija cijena iznosi 99,90 kuna.

Lepršavi model kratkih rukava Taylor je upotpunila smeđim štiklama i tredni Wayfarer Ray Ban modelom sunčanih naočala.

Švedski brend jedan je od omiljenih u ormaru i drugih poznatih dama koje se ne libe  komercijalnu odjeću prošetati i glam crvenim tepisima:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju