Za sve romantične buduće mladenke stiže prava poslastica. Kolekcija eNVy room weddings predstavlja široku paletu haljina kako bi svaka djevojka pronašla nešto savršeno za sebe

Kampanja za kolekciju eNVy room weddings je realizirana u suradnji s domaćim fotografom, s pariškom adresom, Šimom Eškinjom.

'Šime je sa svojim prepoznatljivim fotografskim rukopisom i crno - bijelom tehnikom na idealan, a netipičan način istaknuo svu ljepotu weddings kolekcije. Želja nam je bila odmaknuti se od standardnih fotografija vjenčanica kakve najčešće viđamo, a Šimina vizija bila je idealan način za postići taj odmak kojem smo startno i težili', kaže modni dvojac.

Za ovu kolekciju izrađena je široka paleta raznolikih modela u kojima se može pronaći svaka buduća mladenka, pa se tako kolekcija sastoji od nezaobilaznih prozračnih krinolina, preko uskih haljina koje ističu liniju tijela, pa sve do kratkih i volumenoznih vjenčanih haljina.

Snena i bajkovita kolekcija naglašena je romantičnim floralnim aplikacijama ruža i tratinčica, razigranim volanima, transparentnim svilenim muslinom i čipkom.

>> Cannes: Haljine koje su nadmašile vjenčanice

>> 3 vjenčanice kojima je Pariz rekao 'da'

'Ovo je naša prva službena suradnja sa Šimom i sigurni smo nije posljednja. Izrazito smo zadovoljni rezultatima snimanja koje je uz veliki trud i profesionalnost modela, naravno i Šime, rezultiralo ovim odličnim fotografijama.

Kako se snimanje odvijalo na suncu, na krovu jedne zgrade u strogom centru Zagreba, bilo je poprilično vruće, no uz odličnu atmosferu i mnogo vode sve je prošlo izrazito lako', opisuju dečki iz eNVy rooma.

eNVy room je izradio cjenovno vrlo pristupačnu kolekciju vjenčanica, pa su tako prodajne cijene modela iz ove kolekcije često niže od cijena najmova vjenčanica na domaćem tržištu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju