Još nas četiri dana dijeli od praznika zaljubljenih. Bez obzira uživate li u tom danu ili bi radije ostali kod kuće i izbjegli Amorove strelice i zaljubljene poglede pravo je vrijeme da ove godine priuštite seksi Valentinovo same sebi

Crvena se svake godine vraća u modu barem na jedan dan 14. veljače, no ove sezone ona je u trendu i to u kombinacijama koje na prvi pogled možda izgledaju nespojivo. Uz bolju ljubavi poželjno je kombinirati ružičasti i narančastu, tvrde stilisti, no možete igrati na sigurno i nabaviti jedan, no vrijedan crveni odjevni komad.

Najprivlačnije su svakako haljine, no nećete pogriješiti ni s crvenim balerinkama ili tako neodoljivim cipelama s vrtoglavim potpeticama, torbicom ili naočalama koje krasi crveni okvir.

>> Crna lista darova za Valentinovo

>> Izradite slatko srce za zaljubljeno Valentinovo

Ovog Valentinova darujte same sebe, nemojte čekati da učine vaši partneri. Od njih će vas ionako najviše razveseliti poljubac.

Iskoristite crveno obojani dan i priuštite si mini šoping, nabavite novi ruž, priuštite si seksi crveno donje rublje, napunite vazu cvijećem i uživajte kako to samo cure znaju.

>> Trebaju li tange zaista biti na crnoj listi?

Dobro je znati da se s crvenom bojom u modu vratila i vatrena kosa, pa ukoliko ste poklonica crvene kose trk kod frizera i probudite zavodnicu u sebi. proljeće je ionako najbolje vrijeme za promjene.

Sretno vam Valentinovo zadovoljne žene!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju