Vretenaste gole noge u savršeno dizajniranim gležnjačama posutim stotinama svjetlucavih čestica na asfaltu njujorške četvrti Soho izgledale su poput prizora iz prestižnim modnih editorijala. Ipak nije bilo u pitanju reklamno snimanje za popularni model proljetnih gležnjača, u njima je prošetala glumica Blake Lively i podsjetila kako privlačno i ženstveno izgleda trenutno najpopularniji model cipela savršen za prijelazna razdoblja

Zvijezda popularne serije 'Tračerica', vretenasta plavuša Blake Lively listi uspješnih suradnji s velikim magovima modne i kozmetičke industrije pripisala je ime Gucci.

Glumica koja u reklamnim kampanjama savršeno utjelovljuje sjaj zlatnog doba Hollywooda jednako bezgrešno nosi suvremeni imidž 'it' djevojke. U baloneru sa cvjetnim printom Blake je prošetala popularnom njujorškom četvrti Soho.

Pažnju na besprijekornom izgledu privukle su gležnjače, rezanog središnjeg dijela posute tisućama svjetlucavim čestica, modela koji u proljetno vrijeme pravi savršen duet uz ogoljene noge.

Iz trgovina smo izdvojili gležnjače koji se lako kombiniraju u dnevnim i večernjim prilikama, te savršeno pristaju uz poslovni i svečani stil.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju