Nova proljetna hit frizura inspirirana je razigranim djevojčicama i vrlo je efektna. Dolazi ravno s piste pariškog tjedna mode, a osmislila ju je Odile Gilbert koja je osmislila suvremenu interpretaciju trostruke pletenice. Bacite se na izradu!

Vintage trostruka pletenica

• Razdijelite volumen. Gornji pravokutnik kose podignite u konjski rep i zavežite ga jedan centimetar od čela. Nakon toga obilno nanesite pjenu i oblikujte slobodne dužine i vrhove.

>> Haljine zbog kojih Pariz volimo malo više!

>> Zablistajte uz najležernije trendi frizure

• Napravite trostruku pletenicu. Nakon što napravite prvu pletenicu na vrhu, postupno napravite druge dvije na sljepoočnicama pazeći da upotrijebite i male vlasi uz liniju čela. Na kraju zavežite sve tri pletenice na vrhu koristeći gumicu.

 

• Zaokrenite dužine. Koristeći četku, uzmite dužine i zaokrenite ih te ih umetnite u gumicu koja drži pletenicu.

1. Pripremite se koristeći Tecni.art Liss Control+. Nanesite prije feniranja kako bi zagladili neukrotivu kosu ili pružili sjaj tankoj kosi.

2. Oblikujte pomoću Full Volume Extra Tecni.art. Upotrijebite pjenu Full Volume Extra kako biste dali volumen korijenu. Počešljajte i isfenirajte.

3. Učvrstite Infinium lakom. Nanesite lak dok radite pletenice. Infinium lak će se zadržati i nakon raščešljavanja i oblikovati se prema počešljanoj kosi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju