Ovosezonski Fashion.hr umjesto dosadašnjih dekonstrukcijskih ili blještavih haljina, rockerskih hlača sa zakovicama ili lepršavih bluza, otvorio je puno skromniji komad odjeće – pregača. No, uspjeh cura koje su ih nosile nije nimalo skroman, kao niti iskustvo modne dizajnerice koja ih je 'zakuhala'

Prvi dan ovosezonskog Fashion.hr-a otvorila je neuobičajna revija na kojoj su u visokim potepeticama s imidžem seksi učiteljica zakoračile rukometne olimpijke.

Uspješne sportašice su na srebrnoj modnoj pisti bile jednako samouvjerene kao i na sportskom terenu, a modni komad koji su predstavile okupljenoj publici u bivšoj tvornici 'Gredelj' po prvi puta je na domaćoj modnoj sceni doživio tako glamurozno predstavljanje.

>> Branka Donassy: stil je ono što nas razlikuje i čini prepoznatljivim'

Riječ je o pregači čije je lice napokon dobilo pomalo drugačiji iizgled, ukrašen kopčama i faldama, pokazajući tako da i u kuhinji možemo izgledati dotjerano i kreativno.

>> Olimpijke na pisti Fashion.hr-a

No, s obzirom na vizualnu atraktivnost pregače s potpisom Marine Obradović, odnosno njezinog modnog imena Marina Design, mnoge bi kuharice možda radije iskoristile kao modni dodatak nego kao zaštitu prilikom pripremanja zimnice.

A proljetno/ljetna vizija Marine Design obilježena je mini haljinama u boji leda i nijansama pjeska ukrašenima sitnim geomterijskim detaljima u boji te našivenim elementima poput ploha nepravilnih geometrijskih oblika ili pak kravate.

Kobaltno plava bila je rezervirana za lepršavi šifon upotrijebljen u jednostavnim prozirnim bluzama koje prate liniju tijela i široke hlače koje poput raskošnih suknji plešu oko nogu.

Završni model bila je fluidna haljina upravo u najupečatljivijoj nijansi plave u kojoj se isprepliće utjecaj razmetljivih 80-ih i minimalističkih 60-ih godina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju