U Velikoj Britaniji pokrenut je prvi časopis čije stranice krase samo žene konfekcijskog broja između od 44 i 54. Osim što je zabranjen pristup mršavicama, na njegovim stranicama neće se pronaći niti jedna dijeta

Časopis' Just As Beautiful' na prvi pogled se ne razlikuje od ostalih ženskih lifestyle časopisa. Modni savjeti, noviteti iz svijeta ljepote te ideje za uređenje doma ispunjavaju stranice ovog časopisa koji je ipak razlikuje od sličnih tiskovina na tržištu. U njemu će se, naime, nalaziti žene isključivo između konfekcijskog broja 44 i 54.

Osim mršavicama pristup je zabranjen i dijetama jer uredništvo želi podržati ljepotu koja nema veze s brojem kilograma na vagi. No, vježbanje će biti redovita rubrika u ovom eksperimentalnom dvotjedniku.

'Ukoliko nosite broj veći od broja 42 prisiljeni ste čitati tekstove uz koje se ne osjećate dobro već posramljeno jer ne nosite broj 36.

Većina žena misli kako se trebaju promijeniti jer su stalno izloženi porukama koje veličaju žgoljavice' objašnjava urednica časopisa Sue Thomason.

>> Debeljuce bez srama pokazuju svoja tijela

>> Punašne izgurala mršavice iz izloga

Uredništvo ovog časopisa koji je prije tiskanog izdanja 3 godina 'živio' u digitalnom obliku na internetu tvrdi kako se fotografije žena neće fotošopirati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju