Jedna od tri žene i jedan od dva muškarca imaju prhut. Čak 60 posto ljudi s izraženim problemom prhuti smatraju da su neuredni. Prvi korak u rješavanju te dosadne napasti jest pravilna njega

Nova Nivea linija protiv prhuti sadrži 6 šampona za žene i muškarce koji učinkovito uklanjaju do 100 posto vidljive prhuti i djeluju već od prve upotrebe, a istovremeno njeguju kosu prema individualnim potrebama.

Najnovija inovacija - Liquid Clear System, omogućuje potpuno otapanje aktivnih sastojaka u formuli, ravnomjerno raspoređivanje po vlasištu i trenutno djelovanje, a za razliku od mnogih drugih šampona protiv prhuti, ne ostavlja nikakve naslage na vlasištu koje kosu čine teškom i 'beživotnom'.

Ovo ne brine samo žene već i muškarce. Svatko čiji je život pogođen ovim simptomima želi naći 100 posto pouzdan način kontrole problema. Uz to, svi oni žele i zdravo vlasište te lijepu, snažnu i sjajnu kosu.

Budući da kosa muškaraca i žena ima drukčije zahtjeve što se tiče njege Nivea Hair znanstvenici razvili su posebne šampone sa aktivnim sastojcima za različite potrebe i tipove kose: suhu ili oštećenu kosu, kosu bez sjaja ili obojanu kosu, svrbež vlasišta, masnu kosu ili normalnu kosu.

Svi šamponi protiv prhuti temelje se na toj učinkovitoj i potpuno topivoj formuli koja sadrži klimbazol i pirokton olamin, testirane 'borce' protiv gljivice Malasezije, najčešćeg uzročnika prhuti.

Poseban dodatak, njegujući sastojak polidokanol ublažava neugodan svrbež i pomaže vlasištu da se regenerira od iritacije uzrokovane češanjem.

>> Što kosa otkriva o našem karakteru?

>> Do zanosne kose u 5 koraka

Zahvaljujući inovativnoj formuli, ovih šest novih šampona protiv prhuti od prve primjene uklanjaju prhut, ublažavaju svrbež i uspostavljaju prirodnu ravnotežu vlasišta te njeguju kosu i čine je glatkom i sjajnom, bez ikakvih vidljivih naslaga koje bi mogle opteretiti kosu i vlasište.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju