Iako su vikendi najčešće rezervirani za špicu na koju djevojke dolaze u modnim kombinacijama kao iz časopisa, ništa manje nije pokazala ni ovotjedna radna špica

Odlazak na špicu brojnima sada veće predstavlja ritual i to ne u samo u smislu opuštajućeg ispijanja kavice nego slaganja modnih kombinacija kojima je postalo neminovno zadovoljiti sada već istančane ukuse publike koji svaki tjedan imaju priliku uživati u stilskim igrama brojnih špicerica diljem Hrvatske.

>>Špica: Splićanke otvorile sezonu vrućih hlačica

No da su djevojke na visini zadataka i tijekom radnog tjedna otkrile su nam one koje su radnu pauzu odlučile iskoristiti upijajući zrake sunca.

>>3 stajlinga s najveće svjetske glazbene špice

Kako temperature posebice jutarnje još uvijek ne privlače dovoljno za pokazivanje golih nogu, one cure koje su se i odlučile na haljinice kombinirale su ih uz najlonke mrežaste ili sa uzorkom.

Sakoi i jaknice pravili su društvo kratkim haljinicama i balerinkama, pa iako se pokoji par čizama još uvijek sramežljivo provlači postalo je sasvim jasno kako je proljetna, lepršava vruća moda već prisutna na svakom koraku.