Iako su vikendi najčešće rezervirani za špicu na koju djevojke dolaze u modnim kombinacijama kao iz časopisa, ništa manje nije pokazala ni ovotjedna radna špica

Odlazak na špicu brojnima sada veće predstavlja ritual i to ne u samo u smislu opuštajućeg ispijanja kavice nego slaganja modnih kombinacija kojima je postalo neminovno zadovoljiti sada već istančane ukuse publike koji svaki tjedan imaju priliku uživati u stilskim igrama brojnih špicerica diljem Hrvatske.

>>Špica: Splićanke otvorile sezonu vrućih hlačica

No da su djevojke na visini zadataka i tijekom radnog tjedna otkrile su nam one koje su radnu pauzu odlučile iskoristiti upijajući zrake sunca.

>>3 stajlinga s najveće svjetske glazbene špice

Kako temperature posebice jutarnje još uvijek ne privlače dovoljno za pokazivanje golih nogu, one cure koje su se i odlučile na haljinice kombinirale su ih uz najlonke mrežaste ili sa uzorkom.

Sakoi i jaknice pravili su društvo kratkim haljinicama i balerinkama, pa iako se pokoji par čizama još uvijek sramežljivo provlači postalo je sasvim jasno kako je proljetna, lepršava vruća moda već prisutna na svakom koraku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju