Iznimno bogata pjena gelova iz nove Dove linije za tuširanje ne donosi samo izniman ugođaj već i pruža nevjerojatnu hidrataciju koju omoguće revolucionarna tehnologija

Kozmetički div DOVE od davne 1957. godine, kada je predstavio svoj sapun, oduševljava svojim inovativnim rješenjima čiji je primarni cilj njega kože.

Proljetne dane u DOVE obitelji obilježava lansiranje linije novog, talentiranog pionira obnavljanja kože: Dove VisibleCare s tehnologijom NutriumMoisture potpuno je novi asortiman za njegu tijela koji postavlja neusporedive standarde u zdravlju i ljepoti kože.

Znanstveno je formuliran da umanji oštećenja na koži uzrokovana svakodnevnim tuširanjem te obnovi granicu hidratacije kože, za vidljivo ljepšu kožu.

Ova revolucionarna gel-krema za tuširanje nježno čišćenje s hidratantnim sastojcima, jednakim onima koji se prirodno nalaze u koži.

Klinički je dokazano da smanjuje oštećenja nastala svakodnevnim tuširanjem, tako što prodire i obnavlja granicu hidratacije kože za zdraviji izgled i još ljepšu kožu u samo 7 dana.

Međunarodna akademija kozmetičke dermatologije (IACD) i vodeći europski dermatolozi pregledali su i potvrdili rezultate kliničkih istraživanja treće strane za Dove VisibleCare s NutriumMoisture i složili se da je ta tehnologija važan korak naprijed u njezi kože i tehnologiji čišćenja kože.

Vrhunac predstavljanja DOVE VisibleCare inovacije simbolizira još jedno originalno partnerstvo između DOVE-a i vodećeg domaćeg modnog koncepta FASHION.HR.

Pod nazivom 'Budi DOVE model na DOVE FASHION.HR CRUISE-u' od 1. svibnja do 1. lipnja na službenoj internet stranici bit će otvoren javni natječaj na koji će se moći prijaviti stvarne žene svih generacija.

Ova je manifestacija ljetna ekstenzija FASHION.HR-a na kojoj će dizajneri od 2. do 3. srpnja prvi puta predstaviti svoju pret-kolekciju na Bolu na otoku Braču.

U sklopu CRUISE kolekcija održat će se DOVE VisibleCare revija koju će kreativno potpisati višestruko nagrađivani dizajner Igor Galaš.

Ovom modnim događajem poručuje se da je ljepota namijenjena svima te žele učiniti da se svaka žena osjeća lijepom svaki dan.

Pod sloganom 'Pokaži svoju prekrasnu kožu' žele pokazati ženama koji potencijal ima njihova koža kao i one same.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju