Osim što je John Galliano jedan od najkreativnijih modnih umova, može se pohvaliti i odličnim 'nosom ' za talente. Tako je izopćenik iz modne mašinerije u vrijeme dok je bio na tronu, u svoj Dior redove pozvao dizajnera Alexis Mabille. Danas je taj mladi francuski dizajner predstavio svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2014. u kojoj je vidljiv utjecaj maštovitost i raskoš s kojim može stati uz bok svom mentoru

Kolekciju za jesen/zimu 2014. godine koju potpisuje francuski dizajner Alexis Mabille jasno oslikava talent zbog kojeg je John Galliano svojedobno pozvao ovog mladog kreativca u redove modne kuće 'Dior' gdje je bio na čelu odjela za modne dodatke.

>> Naomi Campbell: Noge koje danas izgledaju bolje nego prije 14 godina

Raskošno volumenizirani krojevi te intenzivne boje bogatih materijala iskorišteni su stvaranje modela inspiriranih slikama Giovannija Boldinija koji je portretirao dame iz visokog društva s kraja 19. i početka 20. stoljeća.

Pogledajte jednu od najraskošnijih revija koju potpisuje Alexis Mabille na tjednu mode u Parizu za jesen/zimu 2014. godine:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju