Adrianu Limu i Gisele Bundchen proslavila su prekrasna tijela koja su i nakon trudnoće ostala savršena. Ipak, Adriana zavidi kolegici na savršenim post-trudničkim oblinama

Adriana Lima se na modne piste vratila sedam mjeseci nakon što je rodila kćerkicu Valentinu, no nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom.

Iako presretna zbog brzog povratka na posao, Adriana zavidi kolegici i sunarodnjakinji Gisele kod koje je sve na pravom mjestu i savršeno.

'Uzbuđena sam zbog povratka nakon pauze koja je uslijedila kada sam ostala trudna, no željela bih imati liniju poput Gisele Bundchen. Ona uvijek izgleda sjajno', rekla je Adriana te dodala kako je uporna i svakodnevno radi na svom izgledu.

>> VIDEO: Gisele je savršena i potpuno prirodna

>> VIDEO: Božanstvena Adriana Lima u Vogueu

Gisele koja je u prosincu rodila svog prvog sina Benjamina također se vratila na posao, a uz manekenstvo pokrenula je i svoju liniju prirodne kozmetike. I dok ona liniju održava uz pomoć joge i kung fua, Adriana preskače uže i bavi se boksom. Obje naravno paze na prehranu!

Iako Adriana izgleda savršeno, brazilska ljepotica na sebi još uvijek vidi sitne nedostatke, a odličnu liniju ne želi vratiti zbog posla već zato što voli kada je na njoj sve čvrsto!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju