Uvijek vedra i nasmijana Reese Witherspoon pozitivnu energiju nerijetko naglašava jednostavnim, ali vrlo zanimljivim dnevnim odjevnim kombinacijama. Jednim takvim izdanjem počastila nas je ovaj put, a ono što nas je posebno razveselilo su boje i uzorci koji vrište proljeće

Zimsko sivilo i niske temperature nikako da nas napuste, a osim prirode koja se budi i puni nas pozitivnim vibrama ono zbog čeka jedva čekamo proljeće je i proljetna moda prepuna žarkih boja, uzoraka i laganih komada odjeće.

Žarke i vesele boje kakve bira Reese Witherspoon veliki su proljetni trend

>> Proljetni trend: Riskirajte s neonskim bojama u stilu 80-ih

Upravo u tom tonu razveselila nas je i Reese Witherspoon, glumica čije je jednostavne, ali vrlo zanimljive dnevne kombinacije nemoguće ne primijetiti. Reese se tako uputila na poslovni sastanak u najživljoj kombinaciji koja vrišti proljećem.

>> Reese Witherspoon: Styling kakvog se ne bi posramio ni 'Seks i grad'

Široku bijelu bluzu ukrašena svježim cvjetnim uzorkom simpatična plavuša je iskombinirala uz tamno plave uske traperice. Mladenački look savršeno je nadopunila i torba boje ciklame te elegantne salonke u dvije boje.

Iako temperature još uvijek ne dozvoljavaju oskudnu odjeću kako bi vas pripremili za toplije dane odabrali smo stajling po uzoru na Reese koji će vas sigurno raspoložiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju