Uvijek vedra i nasmijana Reese Witherspoon pozitivnu energiju nerijetko naglašava jednostavnim, ali vrlo zanimljivim dnevnim odjevnim kombinacijama. Jednim takvim izdanjem počastila nas je ovaj put, a ono što nas je posebno razveselilo su boje i uzorci koji vrište proljeće

Zimsko sivilo i niske temperature nikako da nas napuste, a osim prirode koja se budi i puni nas pozitivnim vibrama ono zbog čeka jedva čekamo proljeće je i proljetna moda prepuna žarkih boja, uzoraka i laganih komada odjeće.

Žarke i vesele boje kakve bira Reese Witherspoon veliki su proljetni trend

>> Proljetni trend: Riskirajte s neonskim bojama u stilu 80-ih

Upravo u tom tonu razveselila nas je i Reese Witherspoon, glumica čije je jednostavne, ali vrlo zanimljive dnevne kombinacije nemoguće ne primijetiti. Reese se tako uputila na poslovni sastanak u najživljoj kombinaciji koja vrišti proljećem.

>> Reese Witherspoon: Styling kakvog se ne bi posramio ni 'Seks i grad'

Široku bijelu bluzu ukrašena svježim cvjetnim uzorkom simpatična plavuša je iskombinirala uz tamno plave uske traperice. Mladenački look savršeno je nadopunila i torba boje ciklame te elegantne salonke u dvije boje.

Iako temperature još uvijek ne dozvoljavaju oskudnu odjeću kako bi vas pripremili za toplije dane odabrali smo stajling po uzoru na Reese koji će vas sigurno raspoložiti.