Boja kose u trenu može promijeniti izgled osobe, a to nam je potvrdila i Reese Witherspoon koja je od plavuše preko noći postala brineta . Iako su plavi pramenovi savršeno pristajali lijepoj glumici, duga, smeđa, stepenasto ošišana frizura također je zaslužila samo riječi hvale i savršeno se stopila s njezinim casual stilom

Iako je pamtimo kao lijepu plavušu, točnije kao plavušu s Harwarda, lijepa Reese Witherspoon savršeno se snašla i u ulozi brinete.

>> Od plavuše do brinete: 3 zamke koje skriva najveća promjena

Popularna glumica nakon trećeg poroda odlučila je napraviti poprilično drastičnu promjenu, a nova frizura koju je odabrala s nevjerojatnom lakoćom se stopila s njezinim casual stilom odijevanja koji volimo.

>> Reese Witherspoon: Styling kakvog se ne bi posramio ni 'Seks i grad'

Reese trenutno vrijeme provodi na setu gdje snima film 'The Good Lie', a kombinacija u kojoj se prošetala na pauzi od snimana doista joj savršeno pristaje.

Reese je iskombinirala traper suknju do koljena i klasičnu košulju popularnog kariranog uzorka. Uz jednostavne komade odlično su se uklopile i svjetlo smeđe čizme do koljena te kožnata jakna i remenčić oko struka u istom tonu .

Savršen detalj koji je maksimalno osvježio stajling bila je i smeđa, raspuštena i stepenasto ošišana kosa koja je naglasila prirodnu ljepoti simpatične Reese.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju