Renee Zellweger bila je gošća na dodjeli nagrada Golden Camera Awards u Berlinu gdje je primila nagradu na najbolju internacionalnu glumicu. Na crvenom tepihu se pred obožavateljima prošetala u dugoj i vrlo glamuroznoj haljini te događanju dala štih Hollywooda

Renee koja se nalazi visoko na A-listi najboljih holivudskih glumica dobila je još jednu potvrdu za svoj rad. Nagradu za najbolju inozemnu glumicu primila je na Golden Camera Awards dodjeli nagrada u Berlinu.

Okupljene je iznenadila odabirom haljine u kojoj je stigla na dodjelu jer ona više pristaje dodjeli Oscara, no elegantna i lijepa Renee dobila je samo riječi hvale za svoj izgled.

>> Renee Zellweger: Posao je moj ljubavnik!

>> Zellweger: Prirodne grudi su ipak najljepše

Lijepo oblikovane ruke dodatno je istaknula siva balska haljina posuta zlatnim i srebrnim nitima, a holivudska glumica je kosu podigla u punđu čija je jednostavnost još više naglasila glamur same haljine.

Prilikom primanja nagrade Renee je naglasila kako je ponosna što je ušla u društvo žena koje su u proteklih 46 godina primile tu nagradu, među kojim asu i njezine kolegice Meryl Streep, Cate Blanchett i Jodie Foster.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju