NIVEA predstavlja prvu liniju regeneratora za tijelo za hidrataciju pod tušem. Nova generacija proizvoda sadrži jedinstvenu formulu za njegu koju aktivira voda - nanosi se nakon pranja gelom za tuširanje i trenutno upija u mokru kožu, koja ostaje hidratizirana i nakon brisanja ručnikom.

Istraživanja pokazuju da čak 43% žena ne koriste losion ili mlijeko za tijelo zbog nedostatka vremena ili osjećaja ljepljivosti na koži. Inovativna linija NIVEA In-Shower regeneratora za tijelo rješava ta dva problema - nanose se još za vrijeme tuširanja i odmah se suše, bez čekanja i ljepljivog osjećaja na tijelu. Fini hidratantni film morskih minerala i bademovog ulja ostaje na tijelu nakon brisanja ručnikom.

Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke NIVEA In-Shower losiona za tijelo, a nakon ispiranja dovoljno se obrisati ručnikom i uživati u svilenkasto mekom osjećaju na koži

Jednostavno i brzo - od ulaska pod tuš do oblačenja - u samo 4 koraka:
1. Nanesite svoj uobičajeni proizvod za tuširanje i isperite ga.
2. Nanesite NIVEA In-Shower mlijeko ili losion za tijelo na još mokru kožu.
3. Isperite NIVEA In-Shower mlijeko ili losion za tijelo toplom vodom.
4. Obrišite se ručnikom i odmah se možete obući - bez ljepljivog osjećaja na koži!

NIVEA IN-SHOWER losion za tijelo

Intenzivna hidratantna njega s morskim mineralima za normalnu kožu nanosi se za vrijeme tuširanja - nakon ispiranja gela za tuširanje ili sapuna. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke NIVEA In-Shower losiona za tijelo, a nakon ispiranja dovoljno se obrisati ručnikom i uživati u svilenkasto mekom osjećaju na koži.
Preporučena maloprodajna cijena (250ml): 30,00 kn

NIVEA IN-SHOWER mlijeko za tijelo

Bogata njega s bademovim uljem za suhu kožu nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke NIVEA IN-Shower mlijeka za tijelo, a nakon ispiranja i brisanja ručnikom koža je podatna i meka.
Preporučena maloprodajna cijena (250ml/400ml): 30,00 kn/43,00 kn

Više o NIVEA proizvodima saznajte na www.nivea.hr
Vijesti tvrtke Beiersdorf i arhiva priopćenja za javnost - www.beiersdorf.com.hr
Facebook - www.facebook.com/NIVEAHrvatska

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju