Vichy predstavlja IDEALIU koja spaja njegu, tekuću podlogu, prekrivanje nepravilnosti i UV-zaštitu i jedinstvenu tehnologiju 'protiv sivkaste puti'

Žuri li Vam se ujutro na posao?
Ženski ormar ili toaletna torbica uglavnom su prepuni različitih proizvoda kojima koži nudimo cjelovitu njegu. Potrebna nam je hidratantna krema, njega za smirivanje nepravilnosti, zaštita od UV-zraka, a tu je i prekrivanje i sve nam to uzima puno vremena i novca.

BB krema - savršena kombinacija
Jeste li se ikada upitale u čemu je tajna ravnomjerne puti Korejki? BB kreme (Blemish Balm) su nove hibridne njege koje uključuju njegu i podlogu u jednom proizvodu. Potječu iz Južne Koreje gdje su se koristile za prekrivanje posljedica estetskih zahvata poput pilinga, laserskih zahvata i drugi agresivnijih postupaka.

Vichy Idealia BB krema
Vichy u liniji proizvoda za idealnu kožu IDEALIA predstavlja kremu Idealia BB – inovaciju koja objedinjuje najbolje od njege kože, tekuće podloge i UV-zaštite.

- Stručno znanje o šminki: površinsko djelovanje protiv sivoga tena ružičastim mineralnim korektivnim pigmentima koji prekrivaju nepravilnosti, ujednačuju ten i koži lica daju blistav izgled.

- Stručno znanje o njezi: dubinsko djelovanje protiv sivog tena pomoću kombuše – prvog aktivnog sastojka za sjajniju put koji uklanja sivilo iz svih slojeva kože.

- Stručno znanje o zaštiti od sunca: preventivno djelovanje protiv sivoga tena svakodnevnom učinkovitom zaštitom od UVB- i UVA-zraka (ZF 25/PA+++)

Obojena formula svakoga dana pomaže pri vidljivom zaglađivanju sitnih bora i smanjenju tamnih madeža te štiti kožu od djelovanja UV-zraka.

Po čemu se Idealia razlikuje od drugih BB krema?
IDEALIA BB krema jedina je BB krema koja uklanja sivilo iz svih slojeva kože: ne samo da u trenu uklanja sivilo s površine kože, već je i prva BB krema koja to čini i dubinski te tako ponovno stvara kvalitetu idealne kože iz dana u dan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju