Umetci bi se definitivno mogli proglasiti milenijskim revolucionarnim rješenjem za sve žene koje žele imati gušću ili dužu kosu

Zahvaljujući umetcima, mnoge žene se rješavaju frustracija zbog tanke, lagane i ispucale kose. Više nije potrebno dugotrajno čekanje kod frizera, umetci nove generacije apliciraju se izrazitom lakoćom, imaju doživotan vijek trajanja i beskonačan broj uporabe.

Postoje tri različite vrste umetaka koje razlikujemo prema vrsti kose te ih možemo svrstati u tri glavne skupine: indijska, europska i azijska. Na našem području najviše se koriste umetci od indijske kose, koja je najsličnija našoj kosi.

Iskustvo neuspješnih avantura i eksperimentiranja s vlastitim novim lookom zasigurno smo svi osjetili na vlastitoj koži. Dame s crvenih tepiha posegnule su za trikom trenutnog pomlađivanja, novi trend je dobio svoju apsolutnu potvrdu.

Nakon kratkotrajne neuspješne avanture s kratkom bob frizurom, Eva Longoria ponovno je zablistala u izdanju zanosne dugokose ljepotice.

Prema riječima jednog celebrity frizera: 'Današnji umetci i ekstenzije izgledaju prirodno, sjajno i prije svega diskretno. To je kao da ste napravili dobru estetsku operaciju, dobri umetci će za vaš izgled napraviti jednako kao injekcija botoksa ili umetanje kolagena, izgledat ćete mlađe i zdravije.'

Neočekivanom transformacijom iz umorne mame u bezbrižnu djevojku Katie Holmes je zadivila sve na premjeri filma 'Valkyrie' , za što su ponajviše bili zaslužni umetci nove generacije.

Spas za svoju tanku, rijetku ili stilski neželjenu frizuru potražite u prodajnom centru www.matrica-pro.hr
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju