Nakon ožujka koji je u Vogueu obilježila Lady Gaga na red je došla još jedna aktualna pop ikona. Travanjsko izdanje američkog Voguea rezervirano je za Rihannu u prozračnoj Chanelovoj haljini posutoj cvjetićima

Mlada pjevačica Rihanna ponosna je na svoje obline, a mnogi baš njezino tijelo smatraju jednim od najljepših. Možda je i to jedan od razloga što ju je uredništvo američkog Voguea odabralo za lice s naslovnice za mjesec travanj. Fotografije mlade pjevačice u Chanelovoj haljini snimila je Annie Leibovitz.

>> Dobra i loša Rihanna okupana mirisom

>> Neuvjerljiva Rihanna u Diorovoj kreaciji

Naslovnicom na kojoj je spojio Rihannu i visoku modu Vogue je obilježio desetu obljetnicu specijalnog izdanja posvećenog ženskom tijelu.

>> Lady Gaga zasjenila modele na pisti u Parizu

Chanelova kreacija iz Pre-Fall kolekcije za 2011. je prilagođena pjevačici te joj je za potrebe snimanja produbljen dekolte i cijela je sužena kako bi što bolje istaknula Rihannine obline.

U intervjuu za Vogue Rihanan je progovorila o slavi i obitelji te otkrila kako održava liniju, a na svom Twitter profilu nedavno je preuzela informaciju koju je podijelila s obožavateljima: 'Rihanna je najmlađa Afroamerikanka koja se pojavila na naslovnici američkog Voguea.'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju