Nakon što je osvojila glazbeni svijet Rihanna se odlučila okušati i kao glumica. U svom filmskom prvijencu 'Battleship' utjelovila je akcijsku heroinu u borbi protiv vanzemaljaca, a na njegovom promoviranju u Londonu podsjetila nas je početak svoje karijere kada je kao i danas igrala na kartu seksepila, ali s neodoljivom dozom ljupkosti

Najpoznatija zvijezda s Barbadosa krenula je stopama Madonne, Beyonce, Britney Spears te Jennifer Hudson te je pokazala svoju sklonost prema glumi i svijetu filma. 

Rihanna se nije odlučila na romantičnu komediju ili zahtjevnu dramu već avanturističku akciju 'Battleship' gdje ćemo je vidjeti u maskirnom odijelu dok se kao heroina bori protiv zlih sila.

>> Rihanna: Elegancija nije dugo trajala

>> 3 provokatorice koje zavode vulgarnošću

Na promociji filma u Londonu pojavila se također u maslinastoj boji, ali na finom materijalu i atraktivnoj haljini drapiranog detalja.

Njezina sklonost izazovnoj odjeći nije nepoznata, no ovoga puta ju je 'obuzdala' te nam svojim nježnim djevojačkim licem i držanjem prave mlade dame dala sliku zvijezde koja bi osvježila seksom zasićenu showbizz scenu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju