Previsoke, preuske i tijesne najčešći su problemi sa štiklama koji vlasnicama vrtloglavog fetiša zadaju glavobolje. No jedan propust koji ne ostavlja bolne tragove na koži, ali je u stanju u potpunosti pokvariti stajling su prsti pušteni da plešu svaki u svom ritmu

Na svakom crvenom tepihu i važnijem događanju sve oči su uprte u zvijezde čiji je izgled pod povećalom, pri čemu se i najmanja greška detektira.

>>Riješeno! 10 problema sa štiklama s kojima se vječno borimo

Skeniranje od glave do pete često je stopirano na prizoru nezaobilaznih štikli koje se često nalaze na skliskom terenu i to ne zbog ekstravagantnog izgleda nego lošeg izbora koji stopalo čini estetski neprihvatljivim.

>>Kada se zvijezde crvene: 6 najneugodnijih padova s vrtoglavih štikli

Slučaj je to sa štiklama modela kojeg krasi zatvoreni stražnji dio oko pete i tanki decentni remenčić smješten iznad korijena nožnih prstiju. Pa dok je njihova uloga da nogu učine vitkijom i izduženijom razlog zbog kojeg ih biraju brojne zvijezde, pogled izbliza svjedoči kako nisu namijenjene za svaku nogu.

Prsti pušteni da slobodno plešu, 'razbacani' preko gazišta i natiskani preko ruba štikle u stanju su da pokvare i najljepšu kreaciju.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju