Svi oni koji su s nestrpljenjem čekali koncert Robbieja Williamsa na maksimirskom stadionu nisu ostali razočarani, jer jedna od najvećih pop zvijezda današnjice hrvatskoj publici pružio je dva sata spektakularnog nastupa kojeg nije omela niti kiša. A naglo promijenjene vremenske prilike nisu oneraspoložile niti njegove obožavateljice koje su na koncert stigle odjevene udobno i prilagođeno zabavi na otvorenom

Kako su se mnogi koncertu Robbieja Williamsa u Zagrebu veselili mjesecima, očekujući od njega jedan od najvećih provoda ljeta, ne čudi da su odjevne kombinacije za njegov nastup bile baš kao stvorene za najveću ljetnu pop zabavu.

>>Beyonce špica: 20 pozerica izazvalo pravu modnu eksploziju

Platnene tenisice, vruće hlačice i kratke haljine bile su izbor većine ženske publike, a kako je iznenadna promjena vremenskih situacija zahtijevala i snalažljivost, na glavama su se vrlo brzo našle improvizirane kapuljače i kabanice.

Unatoč kiši koja je većinu zatekla nepripremljene, koncertni doživljaj koji je priredio Robbie Williams u sklopu turneje 'Take the Crown' daleko je od pokislog razočarenja, jer je nekadašnji britanski loši dečko, a danas od javnosti povučeni suprug i otac, zaslužio preuzeti pop krunu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju