Otkad je dramska serija Larin izbor potukla rekorde gledanosti, podjednako zanimljivo kao radnja postalo je i što će na sebe odjenuti pojedini likovi. Robert Sever odgovoran je za modni utjecaj Larinog izbora i trendove koje donosi ostatak uzbudljive serije

Poznati modni dizajner Robert Sever angažiran je kao kostimograf u seriji Larin izbor.

'S obzirom na prekrasne lokacije i studio u kojem se snima serija bilo je nužno da se sve posloži i u modnom smislu, a ja sam jedva dočekao da radim nešto takvo', rekao je Robert Sever, kostimograf serije Larin izbor.

Kostimografija je nešto drugačija od modnog stajlinga, u seriji je važno da je svaki lik modno definiran, a trendove je moguće pratiti koliko to dopuštaju osobine pojedinog karaktera.

'Pokušavam kombinirati komercijalne brendove koji su dostupni svima s vintage stvarima', rekao je Sever.

Kostime koje nose likovi u seriji Larin izbor Robert Sever nabavlja po second hand trgovinama i dizajnerskim studijima.

Mnogi hrvatski dizajneri odazvali su se na Severovu ideju te poziv da se i domaći dizajn uključi u seriju, pa glumice nose i njihove kreacije.

Podložan modnim trendovima je lik Nele koju glumi Ecija Ojdanić.

>> Ivan Herceg: Tako zgodan na vjenčanju!

>> Doris Pinčić: Brineta koju ćete zavoljeti

'Nela je vrlo modno osviještena, a to što sam uvijek dotjerana od glave do pete zapravo mi pomaže da još više istaknem tu njenu razmaženost i ego', rekla je Ecija.

Dosad je mislila kako je gluma ta koja je najvažnija, no nakon iskustva rada s Robertom, Ecija je shvatila koliko je garderoba bitna u kreaciji projekta.

'Dobar kostim koji pogodi tvoj karakter, samo ti pomogne da budeš još bolji', zaključila je Ecija Ojdanić.

Nove epizode omiljene serije Larin izbor možete pogledati prije svih samo na portalu OYO.hr gdje vas očekuju i sve epizode koje ste propustili.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju