Jennifer Aniston je osvanula na naslovnici časopisa InStyle te je samo za čitatelje progovorila o ljubavi, prošlosti i prihvaćanju godina

 

Niz romantičnih fotografija u kombinaciji s Calvin Klein kreacijama u pastelnim bojama otkrio je nježnu stranu Jennifer Aniston koja je samo za čitatelje progovorila o svom privatnom životu.

Iako se rastala prije više od šest godina lijepa glumica još uvijek nije uspjela pobjeći od prošlosti u kojoj je ključnu ulogu imao njezin bivši suprug Brad Pitt.

>> Važna tajna koju nam je otkrila Jennifer Aniston

'Tračevi o mom bivšem suprugu čini se kao da nikada neće prestati. To su priče koje nemaju nikakve veze s realnošću, ali stvar je u novcu jer ljudi koji o tome govore i pišu na žalost dobro i zarade.'', izjavila je glumica koja se već devet mjeseci nalazi u sretnoj vezi s Justinom Therouxom.

>> Jennifer Aniston: Povratak najpopularnije frizure

No unatoč tračevima Jen uživa u životu i ponosno nosi svoje godine, a s obzirom da se osjeća mlado ponekad je posao kojim se bavi vrati u realnost.

'Kada su mi ponudili ulogu majke sedamnaestogodišnje djevojke prvo što sam pomislila je da sam ipak premlada za takvo nešto, no kada bolje razmislim doista nisam. Ne doživljavam godine već se svakim danom osjećam sve mlađe'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju