Premda je siječanj već počeo koketirati s proljećem, još uvijek nas podsjeća da zimske temperature nisu iza nas. I dok izmjenjujemo toplije komade odjeće s laganijima, make-up trendovi već su spremni za nadolazeću sezonu. Dior nas tako vodi u svoj prvi pariški butik u kojem su siva i nježna ružičasta bili poziv na sofisticiranost i eleganciju

Proljetna make-up kolekcija kozmetičke kuće 'Dior' svoju je inspiraciju pronašla kod kuće, odnosno u prvom pariškom butiku te modne marke smještenom na adresi Avenue Montaigne 30.

Mjesto u kojem je na eleganciju asocirala neutralna siva boja raznježile su nijanse ružičaste koje ćemo ovo proljeće nositi na obrazima, usnama i kapcima.

Svjetlucava siva će pak pomoći u stvaranju 'smokey eyesa', dok će se nokti iste boje u mat varijanti nenametljivo stopiti i s najšarenijim stajlingom.

>> Naglašene oči i nježne usne s potpisom Dior

>> 32 nijanse ruža posvećene Diorovim kreacijama

Trinaest novih kozmetičkih proizvoda namijenjenih uljepšavanju očiju, obraza, usana te noktiju stvara tako sofisticiranu pastelnu harmoniju idealno uklopiti u cvjetne nijanse proljeća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju