Spadate li i vi u skupinu žena s viškom kilograma savjeti koji slijede mogu vam biti vrlo korisni. Donosimo jednostavna odjevna rješenja koja će prikriti nedostatke, a ove jeseni su pravi hit

S viškom kilograma se bori mnogo žena. No to ne mora biti problem, a važno je samo izabrati pravu odjeću.

Kada je riječ o funkcionalnoj odjeći prvi korak bio bi nabaviti lijepo krojeni sako dužine do sredine bokova koji možete nositi raskopčan što će naglasiti vertikalu i izdužiti vašu figuru, a isti efekt možete postići i dugom vestom.

Iako vam se možda čini nelogično, punijim ženama široki remen je najbolji prijatelj, ako se nosi na pravi način.

Nosite li ga oko struka ne podižite ga previsoko niti prenisko kako ne bi naglasili ono što ne treba, već točno na liniju struka.

I nakit može biti dobar saveznik. Imate li jače bokove ne nosite duge ogrlice, već one kraće s primjerice krupnim perlama ili zanimljive upečatljive naušnice koje će naglasiti vaše lice ili frizuru.

Kombinaciju upotpunite cipelama s potpeticom i većom torbom.

Dolaskom jeseni dolaze i novi trendovi, a jedan od must have komada odjeće ove jeseni svakako je duga pletena vesta od laganog materijala u zemljanom tonu, koja je idealna za ovo prelazno razdoblje.

>> Pretvorite preraslu dječju odjeću u supermoderne krpice

>> Osvježite dosadnu jesensku odjeću zanimljivim detaljima

I tunike su odličan odabir pa bi svaka žena jače građe morala imati barem jednu u svom ormaru, a ove sezone se nose crne sa zanimljivim printom ili aplikacijom.

I haljina ravnog kroja će vam odlično pristajati jer će istaknuti vašu ženstvenost i eleganciju te prikriti sve što treba.

Hlače bi trebale biti popularnog cigareta kroja ili potpuno ravne što će također vizualno izdužiti vašu figuru. Imate li vitke noge tuniku možete nositi i na tajice ili svijetle traperice.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju