Puteno tijelo Salme Hayek sinonimom je ženstvenosti, no njezin su izgled zbog visine i boje kože u tinejdžerskoj dobi ismijavali njezini vršnjaci. Svoje viđenje ženske ljepote glumica je uznijela u intervjuu za časopis' Allure', a njezinu ljepotu dokumentirale su fotografije na kojima je Salma snimljena u stilu Brigitte Bardot

Salma Hayek pokrenula je vlastitu liniju kozmetičkih proizvoda 'Nuance' koji ženama neće pokušati 'prodati' njezinu ljepotu, već im olakšati da izvuku ono najbolje iz sebe.

'Pokrenula sam kozmetičku liniju s porukom da je ljepota u nama, te da samo trebamo pronaći način da je prirodno naglasimo.

Ono što je fascinantno kod ženske ljepote je da je stalno iznova otkrivamo' riječi su kojima glumica reklamira svoj prvi pothvat u svijetu kozmetike.

'Vjerujem da se svaka žena ima pravo sačuvati svoju mladolikost. Ali ne na način da pri tome pribjegne plastičnim korekcijama koje su na žalost postale geslo jedne generacije. Njima možemo ukloniti bore, ali ne nužno i osigurati ljepotu' objasnila je glumica.

Na fotografijama koje prikazuju zvijezdu u stilu Brigitte Bardot, raščupane kose te naglašenog tijela u obliku sunčanog sata, do izražaja dolazi njezin još uvijek bujni dekolte.

>> Salma Hayek: Tijelo poput vrućeg pješčanog sata

>>VIDEO: Salma Hayek kopirala J.Lo

'Koji mi je dio tijela izgledao bolje prije 10 godina? Moje grudi. Ali dobre su, nemam nikakvih prigovara na njih' priznala je Salma koja je prije dvije godine prilikom Unicefovog posjeta Sierra Leoneu podojila gladno dijete.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju