Salma Hayek na humanitarnom događaju u organizaciji svog supruga pojavila se u jednostavnoj crnoj odjevnoj kombinaciji i vrlo specifičnim čizmama. Udar modne kritike joj ne gine, ali ono što je sve zapanjilo bez obzira na njezin ukus, je njihova cijena od gotovo 32 tisuće kuna

Latino ljepotica Salma Hayek pojavila se u New Yorku na humanitarnom modnom događaju u organizaciji njezina supruga, francuskog biznismena Francois-Henrija Pinaulta.

Povodom obilježavanja Dana planete Zemlje, slavni i bogati su se okupili na aukciji čiji je prihod otišao organizacijama za zaštitu okoliša.

Potaknuta željom da se što više približi najugroženijim područjima, svoj je izbor obuće prilagodila onome koji se samo naizgled poklapa s onim kojeg su imali nekadašnji stanovnici središnje i Južne Amerike.

Etno čizme koje je izabrala lijepa Salma, nisu kao nekada izrađene od ostataka kože i krzna životinje ubijene za potrebe prehranjivanja.

>> 10 načina spašavanja kućnog budžeta i planete Zemlje

VIDEO: Salma Hayek dojila afričko dijete

Njezine čizme do pola listova s utisnutim Balenciaga potpisom i cijenom od basnoslovnih 32 tisuće kuna, mogle bi iznosom pošumiti dobar dio amazonske prašume.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju