Liftactiv serum 10 za oči & trepavice je inovacija Laboratorija Vichy s trenutnim učinkom liftinga koji pomlađuje cjelokupno područje oko očiju

Oči isijavaju mladolikošću
Protiv starenja je danas dostupan velik broj proizvoda koji su često premalo učinkoviti za predio oko očiju koji je iznimno tanak, osjetljiv te najprije pokazuje znakove starenja.

S godinama je pogled sve zatvoreniji, javljaju se bore, podočnjaci, podbuhlost, starenje trepavica, a koža gubi elastičnost i sjaj. Zbog prozračne i nježne teksture epidermisa i dermisa kapaka podočnjaci i vrećice ispod očiju postaju vidljivi i trajni.

Mladost očiju sada u serumu: Liftactiv serum 10 oči & trepavice
Liftactiv serum 10 za oči i trepavice prvi je serum za cjelokupni predio oko očiju koji uklanja sve znakove starenja. Nova patentirana inovacija Laboratorija Vichy jača trepavice pomoću:
• ramnoze (prirodni šećer koji djeluje na sloj kože 'derm source' koji je glavni izvor mladolikog izgleda kože)
• ceramida (sastojci ključni za kapke i trepavice zbog svojih protuupalnih, hidratantnih i obnavljajućih svojstava)
• blistavih mikročestica (Laboratoriji Vichy su odabrali mikročestice obložene bisernim sjajem za naglašenije oči)

Liftactiv serum 10 za oči i trepavice djeluje već od prve kapljice i primjeren je i za osjetljive oči. Trepavice su naizgled jače*, a pogled otvoreniji za + 42 %**.

Serum je najdragocjenija tekstura
U usporedbi s kremama i drugim teksturama serum je lagan, hidratantan, brzo se upija i ne ostavlja tragove što ga čini odličnom podlogom za šminku poput maskare i sjenila.

Proizvod je primjeren za osjetljivu kožu jer ne sadrži parabene, hipoalergen je i obogaćen termalnom vodom Vichy koja kožu smiruje i jača. Visoka koncentracija aktivnih sastojaka nudi trenutačni učinak i vrlo dobru reakciju kože na proizvod, a pH-vrijednost jamči 100%-tno toleranciju bez ikakve iritacije očiju.

POKLANJAMO 10 PROIZVODA LIFTACTIV SERUM 10 za oči & trepavice
Uvjerite se u učinkovitost novog proizvoda Liftactiv Serum 10 oči & trepavice – uz malo sreće Vam ga poklanjamo! Osvojite inovaciju na području njege kože lica i mladolikog izgleda. Želim sudjelovati 

* Ocjena stručnjaka, 41 osoba, nakon mjesec dana. Prosječno poboljšanje rezultata.
** Samoocjenjivanje 128 žena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju