Modna priča koja će zagrijati hladnu jesen i nadolazeće zimske dane dolazi s vilinskom nježnošću satena i provokativnom čipkom koje tvore bezvremenske komade. Ono što će vas dodatno zagrijati su i ogrlice inspirirane nošnjama afričkih plemena koje vam daruje Zadovoljna.hr

Jesensko koketiranje s elementima art decoa u mladenačkoj interpretaciji
Jesenska kolekcija začeta je suptilnim koketiranjem i poigravanjem dizajnerice Zrinke Haddad novim konstrukcijama i naborima koji neodoljivo podsjećaju na doba art decoa. Kristalna jasnoća, punina i sjaj satena pretočenog u vilinsku nježnost, multipliciran je u bezvremensku jesensku romantičnu priču.

Vrhunac kolekcije, geometrijskog eksperimentiranja, skrivenih proreza, čistoće i mistike Dalekog istoka je sako Paradox, upotpunjen prepoznatljivim Haddad pojasom Hokaido. Detaljem, koji stvara onu potrebnu razliku i naglašenu ženstvenost svih odjevnih kombinacija.

>> Očaravajući make up trendovi za jesen

>> Kape i šeširi: Najljepši jesenski modni dodaci

Nastavak jesenske modne ekspresije, podbrenda H2 by Haddad, namjenjen mladim samosvjesnim ženama, inspiriranim trendy eklektičnošću. Odvažnost u izboru i kombiniranju raznih dezena, provokativne čipke u kombinaciji s vintage komadima i modnim detaljima – zaštitni je znak današnje 'it' djevojke.

Stapanje jesenskih boja u intrigantnoj verziji modne avangarde, nastavak je dugogodišnje prepoznatljivosti i kvalitete prve hrvatske pret-a-porter modne kuće, koja i ove jeseni zasluženo nosi titulu Superbrands.

Image Haddad je poznata modna kuća s 20 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu, čija su prepoznatljivost moderne i jednostavne linije za mladu poslovnu ženu koja traži udobnu, nosivu i ženstvenu liniju.

Zaštitni znak nove kolekcije Zrinke Haddad su Maasai ogrlice, inspirirane nošnjom afričkih plemena Maasai. Ogrlice dolaze u četiri dizajna i u širokoj paleti boja, a djelo su ruku najvećih majstorica. Ogrlice su proizvedene u malim serijama, a mogu se naručiti i putem Image Haddad online trgovine
www.haddad.hr.

Zadovoljna.hr vam daruje Massai ogrlicu!
Ogrlicu inspiriranu nošnjom afričkih plemena Zadovoljna.hr daruje Dragani Dujan iz Tenje.