Modna priča koja će zagrijati hladnu jesen i nadolazeće zimske dane dolazi s vilinskom nježnošću satena i provokativnom čipkom koje tvore bezvremenske komade. Ono što će vas dodatno zagrijati su i ogrlice inspirirane nošnjama afričkih plemena koje vam daruje Zadovoljna.hr

Jesensko koketiranje s elementima art decoa u mladenačkoj interpretaciji
Jesenska kolekcija začeta je suptilnim koketiranjem i poigravanjem dizajnerice Zrinke Haddad novim konstrukcijama i naborima koji neodoljivo podsjećaju na doba art decoa. Kristalna jasnoća, punina i sjaj satena pretočenog u vilinsku nježnost, multipliciran je u bezvremensku jesensku romantičnu priču.

Vrhunac kolekcije, geometrijskog eksperimentiranja, skrivenih proreza, čistoće i mistike Dalekog istoka je sako Paradox, upotpunjen prepoznatljivim Haddad pojasom Hokaido. Detaljem, koji stvara onu potrebnu razliku i naglašenu ženstvenost svih odjevnih kombinacija.

>> Očaravajući make up trendovi za jesen

>> Kape i šeširi: Najljepši jesenski modni dodaci

Nastavak jesenske modne ekspresije, podbrenda H2 by Haddad, namjenjen mladim samosvjesnim ženama, inspiriranim trendy eklektičnošću. Odvažnost u izboru i kombiniranju raznih dezena, provokativne čipke u kombinaciji s vintage komadima i modnim detaljima – zaštitni je znak današnje 'it' djevojke.

Stapanje jesenskih boja u intrigantnoj verziji modne avangarde, nastavak je dugogodišnje prepoznatljivosti i kvalitete prve hrvatske pret-a-porter modne kuće, koja i ove jeseni zasluženo nosi titulu Superbrands.

Image Haddad je poznata modna kuća s 20 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu, čija su prepoznatljivost moderne i jednostavne linije za mladu poslovnu ženu koja traži udobnu, nosivu i ženstvenu liniju.

Zaštitni znak nove kolekcije Zrinke Haddad su Maasai ogrlice, inspirirane nošnjom afričkih plemena Maasai. Ogrlice dolaze u četiri dizajna i u širokoj paleti boja, a djelo su ruku najvećih majstorica. Ogrlice su proizvedene u malim serijama, a mogu se naručiti i putem Image Haddad online trgovine
www.haddad.hr.

Zadovoljna.hr vam daruje Massai ogrlicu!
Ogrlicu inspiriranu nošnjom afričkih plemena Zadovoljna.hr daruje Dragani Dujan iz Tenje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju