Modni duet od kojeg su se protagonistice ulične mode teško odvajale i u vrućim ljetnim danima, spoj čizama i haljine, s prvim hladnijim zrakama postaje veliki izazov. Razlog tome je detalj kojeg čini otkrivena gola koža nogu, a koji odiše zavodljivošću i privlačnošću



Varljiva jesen još uvijek dopušta da na svojoj koži produžimo tragove obožavanog ljeta. To najbolje otkriva garderoba u kojoj toplijim komadima odjeće društvo prave kratke hlačice i haljine.

>>Čizme: 10 jesenskih modela od 50 do 2.400 kuna

Bijelu haljinu s rupicama prošetala je brineta dugačkog koraka i pridružila joj kožnatu jaknu i visoke jahačke čizme. Za element privlačnosti zaslužan je bio detalj otkrivene gole kože nogu na kojima je čvrsti korak otkrio napete kvadricepse.

Njihovu zavodljivost podebljale su crne dokoljenke koje dopuštaju ovakvo diskretno ogoljavanje i na jesenskim nižim temperaturama.

Trend koji neodoljivo podsjeća na prizore iz serije 'Seks i grad', kada se Carrie ulicama New Yorka iskradala u štiklama i golih nogu na jesenskim kišama, još uvijek obožavaju brojne špicerice: 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju