Sanja Milanović, supruga hrvatskog premijera, bila je u društvu prvih dama koje su provele dan s Michelle Obamom u Chicagu. Kako se u ženskom društvu ne može zaobići moda, tako su se komentirale njihove odjevne kombinacije među kojima je ona supruge hrvatskog premijera dobila same komplimente

Uz hrvatskog premijera na summit NATO-a u Chicago stigla je i njegova supruga Sanja Milanović. Za nju se, kao i za ostale prve dame, pobrinula Michelle Obama koja ih je provela kvartom u kojem je odrasla.

>> Sanja Milanović: Modno osvježenje na političkoj sceni

Na tom ženskom druženju okupljene su dio vremena provele i u centru za mladež Gary Kormer Youth Center gdje se Sanja Milanović fotografirala s američkog prvom damom.

Dok je ona, baš kao francuska prva dama Valerie Trierweiler odabrala ljetnu boja pijeska, supruga hrvatskog premijera odjenula je bijelu haljinu s krupnim cvjetnim uzorkom.

>>Sanja Milanović: Haljina dostojna bečkog bala

Uz plavo-crno cvijeće ove 'resort' kreacije uklopila se i tamno-plava vesta, ali i crne salonke te uski lakirani remen. Prirodna šminka te uredna kosa zaokružili su stajling kojim je ova doktorica znanosti ravnopravno parirala jednoj od najčešće isticanih modnih ikona današnjice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju