Sanja Milanović, supruga hrvatskog premijera, bila je u društvu prvih dama koje su provele dan s Michelle Obamom u Chicagu. Kako se u ženskom društvu ne može zaobići moda, tako su se komentirale njihove odjevne kombinacije među kojima je ona supruge hrvatskog premijera dobila same komplimente

Uz hrvatskog premijera na summit NATO-a u Chicago stigla je i njegova supruga Sanja Milanović. Za nju se, kao i za ostale prve dame, pobrinula Michelle Obama koja ih je provela kvartom u kojem je odrasla.

>> Sanja Milanović: Modno osvježenje na političkoj sceni

Na tom ženskom druženju okupljene su dio vremena provele i u centru za mladež Gary Kormer Youth Center gdje se Sanja Milanović fotografirala s američkog prvom damom.

Dok je ona, baš kao francuska prva dama Valerie Trierweiler odabrala ljetnu boja pijeska, supruga hrvatskog premijera odjenula je bijelu haljinu s krupnim cvjetnim uzorkom.

>>Sanja Milanović: Haljina dostojna bečkog bala

Uz plavo-crno cvijeće ove 'resort' kreacije uklopila se i tamno-plava vesta, ali i crne salonke te uski lakirani remen. Prirodna šminka te uredna kosa zaokružili su stajling kojim je ova doktorica znanosti ravnopravno parirala jednoj od najčešće isticanih modnih ikona današnjice.