Glumica Sanja Vejnović u seriji 'Larin izbor' tumači ulogu majke glavne junakinje te zajedno s Larom proživljava najpopularniju ljubavnu priču na ovim prostorima. Iako su snimanja naporna, uspijeva pronaći dragocjene trenutke u kojima radi ono što voli, a čitateljicama portala Zadovoljna.hr otkriva kojim metodama pomlađuje lice i boji li se uopće starosti

Što je za vas ljepota?
Zadovoljstvo sa sobom, onime kako živite i što radite. I to vide i drugi.

>> Ana Stunić: Dva nova komada u mom životu

>> Doris Pinčić: Uvijek sam spremna na razumne kompromise

>> Otkrijte 4 Larina beauty trika

Koliko ulažete u svoj izgled?
Dvaput godišnje odlazim na tretmane lica radiovalovima, čiji je cilj stimulacija proizvodnje kolagena i elastina. Radim i laserski piling koji pomlađuje kožu. Također, koristim kvalitetne kreme za lice.

Biste li se ikada odlučili za botoks i koji je vaš stav o plastičnim operacijama?
Na botoks se ne bi odlučila, ne sviđaju mi se rezultati takvog tretmana. Također, ne bih mijenjala fizionomiju lica, niti stavljala umjetne grudi.

Možda ću se jednom podvrgnuti nekom zahvatu koji vraća svježinu licu, no nisam sigurna da bih otišla baš 'pod nož'. Uostalom, metode održavanja mladolikosti bez narkoze i boli s vremenom postaju sve savršenije, i tko zna što će nam sve biti na raspolaganju za desetak godina.Otkrijte nam tajnu vašeg mladolikog izgleda!
Mislim da sam uspjela sačuvati životnu znatiželju, koja mi daje mladenački duh. Volim se družiti s mladima, smijati, se veseliti, zafrkavati... Uopće se ne doživljavam kao ženu od 50 godina. S druge strane, s godinama sam stekla i neku mudrost.

Kako izgleda vaš dan kada ne radite? Imate li rituale koji vas opuštaju?
Dok traje snimanje serije Larin izbor jako je malo slobodnog vremena. Trudim ga se iskoristiti što bolje, gledam filmove, družim se s prijateljima, čitam. Uživam u masažama i kupkama. Najviše pažnje poklanjam fizičkim aktivnostima. Odlazim na treninge pilatesa kod mog dragog trenera Željka. Vježbam jogu i meditiram.

Što vam znači to što Vas je IMDB stavio rame uz rame s holivudskim ljepoticama?
U početku Jedna lijepa vijest, potom zabavna informacija i podatak koji vam potvrdi da se briga o sebi isplatila. Da u sebi ljepotu nosite iznutra, a tada ona zrači na van bez obzira na godine.

Bojite li se starosti?
Jedino čega se bojim u starosti, to je bolest. Sve drugo će već nekako.

Što vas čini zadovoljnom?
Volim kada me nešto ispuni srećom i zadovoljstvom. To može biti razgovor, dobar film, predstava, muzika, sport, društvo, voljena osoba. Zalazak sunca na moru, smijeh kao lijek...

Nove epizode omiljene serije Larin izbor možete pogledati prije svih samo na portalu OYO.hr gdje vas očekuju i sve epizode koje ste propustili.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju