Glumica Sarah Jessica Parker postala je baš kao i lik koji ju je proslavio, Carrie Bradshaw, redoviti gost na svim važnijim društvenim događanjima. I to ne samo u voljenom New Yorku, već i u Los Angelesu i Washingtonu. A kako ne bi propustila top događaje tjedna, spremna je u jednom danu otići i na premijeru filma i na virtualno otvaranje izložbe –u istoj haljini

U posljednje vrijeme Sarah Jessica Parker kao i ostatak brojne ekipe 'Sretna Nova godina!' promovira novi kino-hit koji će zagrijati srca svih onih kojima u ovo blagdansko vrijeme nikada dovoljno romantične čarolije.

To je nije spriječilo da otputuje u Washington gdje je bila jedna od uzvanica Baracka Obame koji je za posebna dostignuća u umjetnosti na tradicionalnoj večeri nagradio njezine kolegice Meryl Streep i Barbaru Cook.

Kako ne bi zanemarila svoju unutarnju fashionisticu, sredinom tjedna je prihvatila Valentinov poziv te bila njegova gošća na otvaranju virtualnog muzeja ovog poznatog kreatora. A uz malo volje i brzog vozača nešto kasnije se smiješila na crvenom tepihu sa svojim kolegama glumcima.

>> Sarah Jessica Parker izgubljena u haljini

>> Sarah Jessica Parker: Lavlje šape na nogama za 26 tisuća kuna

Vremena za presvlačenje nije bilo tako da se na oba događaja pojavila u dugačkoj crno-bijeloj haljini s efektnim nakitom. Na svu sreću, za ove se prilike nije odlučila za neke glomazne krojeve i nezahvalne materijale, već za ležernu toaletu koja nije zapostavila lijepu siluetu njezina tijela.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju