Tradicionalni božićni prijem u Bijeloj kući svake godine odlikuje glumce i pjevače koji su svojim radom zadužili američku umjetnost. Tako su nagradu za životno djelo dobili glumica Meryl Streep, pjevač Neil Diamond, glumica Barbara Cook, glazbenici Yo-Yo Man i Sonny Rollins. A jedna od uzvanica koja uvijek privlači veliku pažnju bila je Sarah Jessica Parker koja je ovoga puta svoje nježno tijelo sakrila ispod haljine krutog 'balonastog' kroja

Krajem svake godine Bijela kuća postaje okupljalište vodećih i najpopularnijih ljudi iz glazbene i filmske industrije kako bi se nagradili oni koji su svojim doprinosom oplemenili poznatu američku industrije zabave.

Kolegicama iz struke Meryl Streep i Barbari Cook priznanje je došla odati i Sarah Jessica Parker koja je glamurozni kodeks odijevanja shvatila vrlo ozbiljno.

S frizurom u stilu diva iz 50-ih godina, odjenula je crnu balsku haljinu koja je ipak za njezino sitno tijelo bila preveliki zalogaj.

>> Sarah Jessica Parker vješto prikrila sve mane

>> Sarah Jessica Parker: Baš kao Carrie Bradshaw

Donji dio haljine koji se naglašeno širi iznad struka tako je sakrio njezin ženstveni i nježan torzo, idealan za imidž koji je nagovijestila njezina frizura.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju