Sitna i ženstvena figura kojom se može pohvaliti Sarah Jessica Parker razlog je zašto svi dizajneri žele vidjeti svoju kreaciju na njezinom tijelu. Glumičin modni ugled u orbitu je prije svega je lansirala uloga Carrie, lik spreman na sve modne eksperimente. Dok je na ekranu takva avantura gotovo uvijek imala sretan završetak, u stvarnosti Sarah Jessici to baš i ne polazi uvijek za rukom

Sarah Jessica Parker baš se kao i lik koji ju je proslavio voli igrati stilovima. Toj joj njezina građa i otvoreni modni duh dopuštaju, zbog čega joj mogu pristajati duge toalete s šlepom, ali i šik odjela ili pak lepršave hipi haljine.

No, ona kao i njezini stilisti ponekad mogu pogriješiti i odjenuti je u potpuno neprimjerenu kombinaciju za tjelesnu građu. To se dogodilo na premijeri filma 'Tower Heist' na čijem se crvenom tepihu pojavila u toaletui zvonastog kroja u kojoj se naprosto' izgubila'.

>> Gdje je Sarah Jessica sakrila svoje 'nedostatke'?

>> Sarah Jessica Parker: Drastična promjena u samo 60 minuta

Preširoki gornji dio te kruti materijal ni malo joj nisu laskali, ali zato je modni izbor sljedećeg dana na lijep i ženstven način istaknuo njezine najjače atribute, struk i noge.

Kombinacija crne i antracit sive uvijek je dobrodošla za ženstvenu jesen koja za poznatu glumicu obiluje čestim modnim izazovima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju