Dodjela Tonyjevih nagrada i ove je godine privukla je brojne zvijezde koje su sa zadovoljstvom pozirale. Da to može biti naporno vidljivo je kod Scarlett Johansson i Catherine Zeta-Jones, koje su unatoč umoru zasjale na crvenom tepihu

Na dodjeli nagrada Tony bilo je vruće kao i obično. Uz brojne nagrade atmosferu su zagrijavale i holivudske zvijezde koje su se u velikom broju pojavile na crvenom tepihu i pokazale nove glamurozne kreacije od kojih smo izabrali one najzanimljivije.

Ovaj put zaintrigirale su nas Scarlett Johansson i Catherine Zeta-Jones.

Iako je između ove dvije glumice čak 15 godina razlike teško je procijeniti koja je mamila više uzdaha. Što je bolje mlađe ili starije, procijenite sami.

Prekrasna Scarlett još je jednom briljirala u odabiru kreacije. Sjajnu smaragdno zelenu haljinu potpisuje Elie Saab, a zanimljiv duboki dekolte i kroj koji prati liniju tijela savršeno je naglašavao glumičinu elegantnu figuru.

Catherine Zeta se također odlučila za visoku eleganciju,a li u vedrijim tonovima.

Nježno plava haljina bez naramenica također je isticala besprijekornu liniju lijepe glumice, a elegantan dekolte upotpunile su duge srebrne naušnice.

Ruž boje usana i sjenilo usklađeno s bojom haljine savršeno se uklopilo s jednostavnom elegantnom frizurom.

>> Nestala vatrena ljepota Catherine Zete-Jones

>> Mačkasta i umiljata Scarlett Johansson

Čini se kako godine u Hollywoodu doista ništa ne znače.

No isto tako svi jako dobro znamo kako, kada je riječ o ljepoti, važno je 'ono nešto' što se ne može kupiti, ispeglati ili napraviti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju