Jednaku važnost kao i odabir haljine za crveni tepih svakako predstavlja frizura koja cjelokupnom stajlingu može podariti sasvim drugačiji smisao. Uz raskošne voluminozne pramenove i elegantne zalizane frizure koje zvijezde ziheraški odabiru za svečana događanja ove sezone nametnule su se pletenice koje svojom zaigranošću i maštovitošću svakako mogu parirati najsvečanijim frizurama

Na dodjeli MTV Movie Awardsa u Los Angelesu crvenim tepihom prodefilirale su mlade glumačke snage među kojima se isticala Selena Gomez.

Zaigrane i maštovite trendi pletenice idealan su odabir za sve maturantice romantičnog duha

>> 3 frizure koje preporučuju pariški frizeri

Poznata teen zvijezda za crveni tepih odabrala je kratku haljinu s trendi resicama u boji zlata koja je naglasila njezinu brončanu put i istaknula mladenačku figuru koja s lakoćom podnosi uske krojeve i zahtjevne materijale.

>> Nicole Kidman: Pletenica naglasila romantičnu šminku

Uz bogatu haljinu Selena nije posegnula za zalizanim svečanim frizurama kakve najčešće prate ovakve stajlinge nego je odabrala mladenačku frizuru u obliku razbarušene pletenice koja se protezala od vrha glave i padala preko ramena.

Pletenice su naime i ove sezona inspirirale vodeće svjetske frizere koji su romantično isprepletenim pramenovima kose podarili niz transformacija od jednostavnih tankih pletenica za svaki dan pa do raskošnih oblika kao stvorenih za svečane prilike.

Frizure sa romantičnim pletenicama odličan su prijedlog svim budućim maturanticama koje u njima mogu pronaći idealnog saveznika mladenačke elegancije.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju